Hardhout

  • Nostalgische uitstraling
  • Ongevoelig voor zijdelingse zoninval
  • Een verfraaiing voor de klassieke gevel

Vanaf € 0,-

HARDHOUTEN MARKIES
De houten markies in combinatie met een hardhouten ombouw geeft een nostalgische uitstraling. De ombouw zorgt voor bescherming van de markies. Het geheel wordt netjes afgewerkt met een kleurgecoördineerde afwerkband en nagels.

Frame
Het houten frame is opgebouwd uit een aantal latten die door middel van scharnieren met elkaar verbonden zijn. Het aantal latten is afhankelijk van de uitval. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en / of zijschotten.

Kleur
Het frame en de ombouw worden standaard geleverd in de kleur: roomwit (RAL 9001). Uiteraard kan tegen meerprijs elke gewenste RAL kleur geleverd worden.

Bediening
Markiezen worden standaard bediend met een koordbediening die standaard over de markies heen loopt. Tevens is er, zonder meerprijs, de mogelijkheid om de koorden onderlangs te laten lopen. Tegen meerprijs kan de markies ook elektrisch bediend worden, middels een schakelaar of afstandbediening. Hierbij is de buismotor bijna onzichtbaar onder de kap weggewerkt.

Ombouw
De hardhouten dekplank is standaard 235mm diep. De dekplank is in alle gevallen uitgevoerd met een stormlat. De hardhouten zijschotten lopen standaard taps toe en op aanvraag zijn er tevens luxe zijschotten met tweemaal een verspringing leverbaar.

Doeken
De doeken zijn van 100 % acrylaat in de massa gekleurd Sunacryl en hebben een gewicht van ca. 295 gram per m². Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni kleuren en streepdessins.

Maatvoering
De hardhouten markies kan in elke gewenste breedtemaat geleverd worden, op de centimeter afgerond. Daarbij zijn 5 verschillende standaard uitvalmaten te verkrijgen: 80cm, 100cm, 120cm, 140cm of 160cm. Net als in de breedte kan ook de uitval zonder meerprijs in elke gewenste uitval worden geleverd, op de centimeter afgerond. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Foto/Detail

Opmerkingen
Alle koorden lopen standaard bovenlangs, tenzij anders is opgegeven. De afwerkbies en spijkerbanden inclusief nagels worden standaard in een kleurgecoördineerde kleur geleverd, tenzij anders is opgegeven.

Doekkleuren
Bij de markiezen kan er gekozen worden uit de volledige doekkleuren collectie van de merken Swela en Dickson. Klik voor het volledige doekkleuren overzicht op één van onderstaande leveranciers.