Luca Limited Edition

  • Exclusieve uitstraling
  • Meerdere montagepunten
  • Zwaar uitgevoerd scherm

Vanaf € 1.691,-

Gesloten-Cassette

Het knikarmscherm Luca Limited Edition beschikt over een contructie cassette en bezit alle eigenschappen om tot één van de beste knikarmschermen te behoren. De Luca is het meest fraai ogende cassette- zonnescherm met compacte contouren, welke de mogelijkheid bied voor grote breedtematen in combinatie met een zeer grote uitval. Omdat dit scherm uitgevoerd is met een doekgoot, is zelfs bij een geopend scherm nog sprake van cassette-uitvoering. De term dubbele cassette is daarom zeker niet overdreven. Omdat zelfs details opvallen, is de Luca een pronkstuk aan elke gevel welke extreme kracht en maximale elegantie bied. Het paradepaartje van onze collectie! De Limited Edition is een bijzondere uitvoering met diverse luxe opties en afwerkingen voor interessante prijzen!

 

Knikarmen
Gemaakt van zware kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken, in dit type “super” knikarmen met dubbele staal-draadkabels in de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stalen kabels verbonden worden. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.


Garnituurkleur
De Luca Limited Edition wordt geleverd in een Antraciet structuurlak (RAL 7016), of Stargrey structuurlak (RAL 9007).


Bediening
De Luca wordt bediend met een elektrische bediening middels schakelaar, welke zorgt voor een luxe bediening waarbij gemak vooraan staat. Nagenoeg altijd plaatsbaar, een lange levensduur en onderhoudsvrij. Tevens is het mogelijk de elektrische bediening te kiezen middels een afstandsbediening of zelfs geheel automatisch door middel van een zon- en wind automaat, welke het scherm uit en in stuurt waar dat nodig is. 


Constructie
De knikarmen zijn bevestigd aan de zware achterplaat, die tevens dienst doet als montage contructie waar de 3 losse montagesteunen aan gemonteerd kunnen worden. Kap en voorlijst zijn zo op elkaar afgestemd dat deze in gesloten toestand naadloos op elkaar aansluiten, zodat het doek optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. Een zware constructie, die meteen grote afmetingen aan kan en geleverd wordt met losse muursteunen.


Doeken
De doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. De Luca Limited Edition is op de standaard maten leverbaar of in maatwerk via de gewone Luca met structuurlak van de Limited Edition. Onderstaande standaard doekkleuren zijn speciaal uitgekozen voor deze Limited Edition lijn, Wilt u liever een ander doek, is het mogelijk een keuze te maken uit de volledige doekcollectie bij maatwerk


Maatvoering
De Luca Limited Edition wordt op standaard maten geleverd. Mogelijke standaard (breedte)maten zijn: 500, 550 en 600cm. Mogelijke standaard uitval is: 300cm. In het maatwerk zijn alle (breedte)maten verkrijgbaar tussen de 240cm en 650cm op de centimeter afgerond en kunt u kiezen voor een uitval van 200cm, 250cm, 300cm en zelfs de unieke 350cm, deze vindt u door de Luca te bestellen met structuurlak van de Limited Edition.

 

Foto/Detail

 

Prijzen

Luca, standaard maten, 300cm uitval:

Breedte Elektrisch schakelaar (Becker) Elektrisch schakelaar (Somfy) Elektrisch afstandsbediening (Somfy) LED Verlichting
500 € 1.691,00 € 1.742,00 € 1.860,00 € 639,00
550 € 1.759,00 € 1.810,00 € 1.928,00 € 653,00
600 € 1.829,00 € 1.881,00 € 1.998,00 € 668,00

 Inclusief:

  • Inbouw-/opbouwschakelaar of handzender
  • Gratis Volant (Recht model)
  • RVS montage set

 

 Meerprijzen

Elektrische bediening middels afstandbediening I.O. (Somfy) € 59,00 (ten opzichte van standaard afstandsbediening Somfy)
10 meter snoerlengte € 24,00
Zon en wind automaat bedraad (Somfy) € 331,00 (alléén mogelijk i.c.m. elektrische bediening middels schakelaar Somfy)
Zon en wind automaat draadloos (Somfy) € 391,00 (alléén mogelijk i.c.m. elektrische bediening middels afstandbediening Somfy)
Volant (golf model) € 11,00 per m1

 

Opmerkingen

LED verlichtingslijst is alléén mogelijk bij elektrische bediening middels afstandsbediening van Somfy (handzender inbegrepen)

   

Doekkleuren

Bij dit knikarmscherm zijn er voor de standaard maatvoeringen de onderstaande combinaties mogelijk, voor maatwerk kunt u kiezen uit de gehele doekcollectie, zie de Luca maatwerk:

 

578

932

579

933

494

935