Levering en garantie

Levertijden

Wij streven ernaar om al onze producten binnen de hieronder vermelde levertijd op uw adres af te leveren. Dit lukt in 90% van de gevallen. Het is mogelijk dat het product dat u besteld net uitverkocht is en dat deze op dat moment geproduceerd moet worden of de voorraad hiervoor niet toerijkend is. Het is dan mogelijk dat de levertijd met circa 5 werkdagen uitloopt, dus 15 werkdagen in geval van knikarmschermen. Houdt u rekening met het feit dat de exacte levering kan afwijken van de voorgestelde leveringtermijn. Dit mede in verband met grote vraag naar seizoenafhankelijke producten, wij vragen hiervoor uw begrip.

Product Levertijd
Knikarmschermen 10 werkdagen (maatwerk 5-10 werkdagen extra)
Uitvalschermen 15 werkdagen
Markiezen 15-20 werkdagen
Serrezonweringen 15 werkdagen
Rolluiken 10-15 werkdagen
Screens 15 werkdagen
Stof overkappingen 15-20 werkdagen
Verandadaken 15-20 werkdagen
Losse doeken 15 werkdagen
Markiezen bekleden/reinigen 5-10 werkdagen (schilderwerk 5 werkdagen extra)
Terrasverwarmingen 5 werkdagen
Onderdelen 5 werkdagen
Hordeuren 5 werkdagen
Restanten Direct leverbaar

 

Heeft u ervoor gekozen om de producten door zonwering-knaller.nl te laten bezorgen, worden bovengenoemde levertijden verlengd met circa 5 werkdagen. Dit heeft te maken met de planning en de route dagen.

 

Garantie

Er wordt op de producten knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, serrezonweringen, rolluiken, screens, stof overkappingen, verandadaken en terrasverwarmingen een volledige materiaal garantie gegeven van 2 jaar inclusief de motoren. Besturingselementen zoals afstandbediening e.d. hebben een garantieperiode van een half jaar.

Op de producten hordeuren, losse doeken, reinigen en/of bekleden markiezen, restanten en onderdelen wordt een volledige materiaal garantie gegeven van 1 jaar.

Slijtage van bedieningsmaterialen zoals onder andere band en staaldraad vallen ten alle tijden buiten de garantie.

Zie voor uitgebreide garantie voorwaarden onze algemene leveringsvoorwaarden.