Antwerpen Limited Edition

  • Instapmodel met moderne kleurstellingen
  • Voorzien van compacte aluminium lamellen
  • Warmtewerend, koudewerend en inbraakvertragend

Vanaf € 0,-

Toepassing

Een rolluik is het meest veelzijdige product op het gebied van buitenzonwering. Het wordt niet voor niets meestal apart vermeld naast buitenzonwering. Een rolluik dient in eerste instantie natuurlijk als zon/lichtwering. Maar daarnaast biedt een rolluik natuurlijk een uitstekende warmte- en koude-isolatie en houdt het ook behoorlijk wat decibels aan omgevingslawaai buiten de deur. Tenslotte heeft een rolluik, zeker als de gehele woning er mee is uitgerust, een uitstekende inbraak-preventieve werking; een inbraak met een rolluiken uitgeruste woning is toch een stuk lastiger dan in een woning zonder.

Techniek

Het neergelaten pantser loopt tussen 2 aluminium geleiders die er voor zorgen dat het geheel nagenoeg geen licht meer doorlaat. De lamellen waaruit het panters is opgebouwd bestaat uit aluminium lamellen die gevuld zijn met polyurethaanschuim. De geleiders zijn uitgevoerd met een pvc-voering die ervoor zorgt dat het pantser geruisloos zakt en houdt de lamellen strak op elkaar. In opgetrokken toestand verdwijnt dit pantser bijna in zijn geheel in de kast. Deze kasten zijn er in een grote variëteit aan maten, waarbij de gekozen maat afhankelijk is van de hoogte van het rolluik. Een rolluik is altijd een maatwerk product. Dit betekent tevens dat we voor verschillende en maatafhankelijke gebieden verschilende lammelen in het assortiment hebben. Voor wat betreft de bediening zijn de mogelijkheden enorm groot. In de handbediende uitvoering kan men kiezen uit een band- of koordbediening, een staaldraad- of bandbediening d.m.v. een windwerk of een mono-commando bediening met slingerstang. Heeft men liever een elektrische bediening dan kan men kiezen uit een motorbediend rolluik met een schakelar of met een afstandsbediening.

Vormgeving

Rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen qua kastgrootte en -vorm en in een groot pallet aan kleuren. De keuze van de kastgrootte is afhankelijk van de hoogte van het rolluik. In de regel is het zo dat de kleur van de omkasting, de geleiders en de onderlat gelijk zijn. De kleur van het pantser, het deel wat neergelaten en opgetrokken kan worden, is vaak in overeenstemming met de omkasting maar kan hier ook van afwijken. De kasten zijn er in alle maten in de bekende 45 graden afgeschuinde uitvoering; daarnaast zijn er een veel voorkomende kastmaten verkrijgbaar in een halfronde uitvoering. Hierdoor wordt het voor u mogelijk uw keuze aan te passen aan uw persoonlijke smaak en aan de architectuur van uw woning.Prijzen

CM    
Bakhoogte Handbed. 8k 40 Electrisch 8k 60
13,7*    
15,0    
16,5    
18,0    
20,50    
* bak 13,7 alleen in wit verkrijgbaar
CM   Breed                    
KAP Hoog 100 120 140 160 180 200 220 240 260 280 300
  100                      
  120                      
  140                      
  160                      
  180                      
  200                      
  220                      
  240                      
  260                      
  280